CARE ESTE DIFERENTA DINTRE UN CREDIT LA BANCA SI UNUL FACUT LA O FIRMA DE CREDITE RAPIDE

Care este diferenta dintre un credit la banca si unul facut la o firma care de credite rapide.

Care este diferenta dintre un credit la banca si unul facut la o firma care de credite rapide. Rigurozitatea procedurilor si retinerea bancilor de a acorda imprumuturi persoanelor fizice a determinat o crestere semnificativa a influentei din ce in ce mai accentuate, exercitate de institutiile financiare nebancare pe piata serviciilor de creditare din tara noastra. In continuare, va propun sa comparam impreuna informatiile si sa incercam sa decidem care este diferenta dintre un credit la banca si unul facut la o firma care da credite rapide.

Majoritatea clientilor sunt atrasi de rapiditatea si usurinta cu care pot obtine suma solicitata. Contrar bancilor care au o multime de reguli si solicita clientilor acte ce releva intreaga situatie financiara a clientului, firmele private se dovedesc a fi mult mai flexibile. Clientii pot obtine imprumutul de care au nevoie punand la dispozitia acestor firme o copie dupa buletin, dovada unui venit constant si uneori facturi pentru plata utilitatilor.

Negocierile pot fi realizate prin internet sau telefon, clientul reusind sa beneficieze de creditul solicitat chiar si in aceeasi zi, in cazul in care cererea sa este inregistrata pana la ora 12.

Cu toate acestea, dobanzile practicate de IFN-uri se dovedesc a fi mult mai scumpe decat cele stabilite de institutiile bancare. Desi ratele fixe lunare, conform informatiilor adunate de pe site-urile mai multor firme de acest tip, nu par sa depaseasca suma de 350 RON / luna, per total dobanda ajunge si pana la 70% (cel putin dublu decat dobanda impusa de orice banca).

Uneori, IFN-urile pot fi singura solutie. Totusi, cei care dispun de timpul si posibilitatea de a alege ar trebui sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie. Opiniile voastre si orice alte informatii sunt importante pentru a stabili care este diferenta dintre un credit la banca si unul fcaut la o firma care da credite rapide.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>