CARE FIRMA DE CREDITE RAPIDE NEBANCARE ARE DOBANDA CEA MAI MICA

Care firma de credite rapide nebancare are dobanda cea mai mica

Care firma de credite rapide nebancare are dobanda cea mai mica. Nu toti cei care solicita un imprumut institutiilor bancare pot indeplini conditiile neccesare. Astfel ca, foarte multe persoane se vad nevoite sa recurga la firme private, numite IFN-uri (institutii financiare nebancare). Insa, cum toata lumea stie deja, aceste firme au dobanzi mult mai mari decat cele impuse de banci. Cum foarte multa lume este interesata de aceasta tema, propun sa incercam sa aflam cat mai multe informatii privind IFN-urile si poate sa aflam care firma de credite rapide are dobanda cea mai mica.

Si eu sunt interesata de aceste aspecte, avand in vedere ca am beneficiat deja de un credit bancar ce este acum in curs de a fi rambursat. Practic, nu am prea multe sanse sa obtin un altul. As vrea sa obtin un credit pentru a-mi dezvolta mica afacere si IFN-urile par sa fie optiunea cea mai rapida de a obtine finantare.

Am tot investigat ofertele mai multor firme de acest tip. Nu am reusit insa sa ajung la o decizie, avand in vedere ca pana si cele mai cunoscute firme par sa fie criticate. Parerile sunt impartite: dobanzi de pana la 70%, penalizari 30%, nemultumiri privind reajustari ale dobanzii sau introducerea unor comisioane pe parcursul perioadei de rambursare. In reclame si pe site-urile lor par sa fie de incredere, pe de alta parte sunt clienti nemultumiti.

Nu ai cum sa nu fii bulversat de toate aceste pareri contradictorii. Sunt sigura ca printre voi sunt persoane care au colaborat cu astfel de institutii sau poate au incercat numai. De aceea va intreb sincer care este opinia voastra? Exista si firme de credite rapide care mentin conditiile de rambursare specificate la inceput?

Informatiile voastre ar fi extrem de utile, in special cele care m-ar putea ajuta sa decid care firma de credite rapide are dobanda cea mai mica.

  1. Am luat de curand un credit de la o firma care da credite nebancare. Intradevar sunt c-am scumpisori in ce privesc dobanzile, dar cand ai nevoie si nu ai de unde apelezi. Pana acum totul este ok cu creditul mai am de platit cateva rate si gata.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>