CE DOBANZI PRACTICA FIRMELE CARE DAU CREDITE RAPIDE

Ce dobanzi practica firmele care dau credite rapide?

Ce dobanzi practica firmele care dau credite rapide? Atunci cand se doreste obtinerea unui credit in cel mai scurt timp si cand conditiile impuse de banci nu pot fi indeplinite, singura optiune este reprezentata de institutiile financiare nebancare. Foarte multi dintre noi au recurs la serviciile acestor firme. In cazul celor care urmeaza sa acceseze un credit rapid prin intermediul IFN-urilor, o analiza complexa a costurilor acestor serviicii de creditare este esential. Drept urmare, in continuare va propun o discutie deschisa pe tema ce dobanzi practica firmele care dau credite rapide.

Cu siguranta multi dintre cei care devin clienti ai firmelor private de credite rapide, sunt convinsi de rapiditatea, usurinta si metodele (telefon, internet) prin intermediul carora pot obtine in cel mai scurt timp un imprumut. Acest lucru este de inteles, avand in vedere faptul ca un numar suficient de persoane se afla in imposibilitatea de a indeplini conditiile destul de stricte ale bancilor.

Unde mai pui faptul ca, in cele mai multe cazuri, acestea nu acorda credite persoanelor care figureaza in istoricul Biroului de Credit cu restante sau credite in curs de a fi rambursate.

Totusi, costul serviciilor oferite de IFN-uri nu poate fi ignorat. Acesta este mult mai mare decat in cazul bancilor, dobanda ajungand si pana la 70% din valoarea imprumutului (conform informatiilor vehiculate pe internet). Dobanzile de penalizare ajung si ele pana la 30%. Totodata, perioada de creditare este mai scurta decat cea oferita de banci. Conform informatiilor de pe internet, perioada maxima este de 5 ani.

Avand in vedere toate aceste lucruri, ar fi extrem de util daca puteti impartasi pe forum cateva opinii si sfaturi din experientele voastre. Astept cu mare interes comentariile voastre pentru a avea cat mai multe raspunsuri la intrebarea „ce dobanzi practica firmele care dau credite rapide?

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>