CE PROBLEME ATI INTAMPINAT CAND ATI LUAT UN CREDIT RAPID NEBANCAR

Ce probleme ati intampinat cand ati luat un credit rapid? Fortati de imprejurari sau nu, foarte multi dintre noi am apelat macar o data la banci sau alte institutii financiare pentru obtinerea unui credit nebancar. Avand in vedere amploarea fenomenului si varietatea situatiilor care determina luarea unei astfel de decizii, va propun ca in cele ce urmeaza sa discutam cu privire la IFN-uri si serviciile de creditare oferite de aceste firme. Cred ca este o problema de interes general cum putem obtine un credit rapid si ce implica acest lucru. Astfel, intrebarea pentru voi este „ce probleme ati intampinat cand ati luat un credit rapid?

Stim cu totii ca obtinerea unui credit rapid prin intermediul firmelor financiare private nu presupune un foarte mare efort. In general, actele solicitate de aceste firme sunt buletinul si dovada unui loc de munca stabil (cu minim 3 luni de activitate). Foarte rar, sunt solicitate si informatii privind plata utilitatilor. In aceasta maniera, obtinerea unui credit, nu pare sa puna prea multe probleme.

Totusi, conform informatiilor de pe internet, metoda de rambursare a creditelor acordate de institutiile financiare nebancare poate fi destul de costisitoare. Ati avut neplaceri din aceasta cauza? Sau poate cunoasteti astfel de situatii. Am citit pe internet despre cazuri in care dobanda unor astfel de credite era cu mult mai mare decat valoarea imprumutului.

Totodata, nu se poate beneficia de o perioada de creditare mai mare de 5 ani. Este adevarat? Din ce am inteles, aceste firme sunt sigure si nu modifica conditiile initiale de-a lungul perioadei de creditare. Ati intalnit altfel de situatii?

Astfel de aspecte nu pot fi ignorate si trebuie constientizate de la bun inceput de cei care recurg la astfel de imprumuturi. Astept parerile si raspunsurile voastre pentru intrebarea „ce probleme ati intampinat cand ati luat un credit rapid?

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>