CE SE ASCUNDE IN SPATELE UNUI CREDIT DE LA O FIRMA DE CREDITE NEBANCARE

Ce se ascunde in spatele unui credit de la o firma de credite nebancare

Ce se ascunde in spatele unui credit de la o firma de profil. Daca pana acum cativa ani, cei mai multi apelau numai la banci pentru a obtine un credit, la momentul actual, optiunile par sa se fi inmultit odata cu numarul institutiilor financiare nebancare (IFN-uri asa cum sunt numite pe internet). De aceea, in continuare, cred ca ar fi potrivit sa discutam despre ce se ascunde in spatele unui credit de la o firma de credite nebancare.

Reticenta oamenilor fata de imprumuturile de orice fel si de angajamentele pe care trebuie sa le respecte ulterior, nu a disparut inca. Mai ales in cazul firmelor private, oamenilor li se pare ca exista unele clauze si comisioane menite sa ii determine sa plateasca mai mult. In unele cazuri din pacate, se pare ca e adevarat.

Conform informatiilor de pe internet , exista persoane nemultumite, ce pretind faptul ca firmele de tip IFN ar putea schimba pe parcurs conditiile de rambursare, reajustand rata dobanzii. V-ati confruntat cu astfel de situatii neplacute?

Justificarea firmelor de credite rapide in astfel de cazuri ar fi faptul ca dobanda trebuie reactualizata conform cotei de pe piata. Insa, daca o astfel de reajustare ar favoriza clientul, mai mult ca sigur ca o astfel de procedura ar fi abandonata. Astfel ca, ne intrebam cu totii: cata corectitudine exista in cazul unei institutii financiare nebancare?

Probabil ca nu toate institutiile de acest gen sunt la fel. Totusi trebuie sa fim atenti la orice detaliu si informatie pe care o primim. Se poate sa nu realizam mereu imediat, anagajamentele pe care ni le asumam, atunci cand semnam un contract de creditare.

Astept cu mare interes opiniile si informatiile voastre pentru a afla mai multe despre ce se ascunde in spatele unui credit de la o firma de credite nebancare.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>