CINE A FACUT CREDIT LA O INSTITUTIE NEBANCARA?

Cine a facut credit la o institutie nebancara?

Cine a facut credit la o institutie nebancara? In zilele noastre, cand nevoile personale cresc de la o zi la alta, cand situatia economica se complica mereu, cand situatii urgente se ivesc parca una dupa alta, este imposibil sa nu recurgi macar o data la imprumuturi financiare. Uneori, situatia e atat de presanta incat se recurge la servicii de creditare rapida, fara a constientiza asa cum ar trebui consecintele unei astfel de decizii. Asadar, o discutie privind acest tip de credit ar interesa pe foarte multi dintre noi, iar experientele personale cu atat mai mult. Va propun in continuare sa aflam cat mai multe opinii, in special de la cei care au facut credit la o institutie nebancara.

Probabil multi dintre voi sunt deja la curent cu modul in care institutiile de tip IFN (asa cum sunt numite institutiile financiare nebancare) pun la dispozitia clientilor serviciile de creditare rapida. Orice persoana majora, care poate dovedi ca dispune de o sursa de venit sigura poate obtine un imprumut prin intermediul acestor firme private, fara giranti, fara proceduri complicate, fara un numar incredibil de acte si intr-o perioada de timp foarte scurta.

Totusi, institutille nebancare nu ofera doar avantaje. Debitorul trebuie sa plateasca destul de scump rapiditatea si lejeritatea cu care obtine credit de la aceste firme. V-ati confruntat cu astfel de situatii? Daca da, ati mai apela la astfel de institutii?

Pe moment, creditele rapide pot constitui solutia potrivita. Pe termen lung insa, dobanda si perioada scurta de rambursare pot reprezenta un dezechilibru economic ce poate fi cu greu restabilit. Sunteti de aceeasi parere?

Cu siguranta ca uneori nu avem de ales, dar metoda de rambursare propusa de IFN-uri trebuie studiata la modul cel mai serios, inainte de a accepta creditul si termenii de plata. Astept opiniile voastre si mai ales experientele celor care au facut credit la o institutie nebancara.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>