COMISIOANE ASCUNSE – CREDITE RAPIDE NEBANCARE

Comisioane ascunse – credite rapide nebancare

Comisioane ascunse – credite rapide nebancare. Dat fiind faptul ca nu tot timpul se poate obtine un imprumut prin intermediul bancilor, multe persoane s-au reorientat spre institutiile financiare nebancare sau IFN-uri, asa cum sunt numite pe scurt acest tip de firme private. Acestea acorda in urma unor demersuri extrem de simple din partea potentialilor clienti, credite rapide ce pot fi folosite pentru a face fata nevoilor personale. Avand in vedere tendinta de crestere a ariei de lucru detinuta de aceste firme si de faptul ca nu de putine ori ele reprezinta singura solutie pentru clientul presat de timp, ar fi util sa avem o discutie cat mai deschisa pe tema: comisioane ascunse – credite rapide nebancare.

Desi aceste IFN-uri prezinta la prima vedere numai avantaje si, conform reclamelor, par sa rezolve extrem de simplu orice problema financiara, posibilii beneficiari ai acestor servicii trebuie sa dea atentie oricarui detaliu, inainte de a incheia orice angajament.

Sumele acordate de firmele private sunt mai mici decat in cazul bancilor. Totusi, perioada de creditare scurta, dobanda si orice conditie de restituire prestabilita prin contractul de creditare nu trebuie ignorate. Pana la urma, cei care suporta consecintele vor fi tot clientii.

Conform informatiilor prezente in media (reclame TV, site-urile de specialitate online), firmele private ar fi institutii de incredere si mereu la dispozitia clientilor. Unele firme specifica faptul ca orice solicitare din partea clientului de a modifica metoda de rambursare este luata in calcul.

Cu toate acestea, exista foarte multe persoane care si-au exprimat pe internet nemultumirea fata de seriozitatea IFN-urilor. Multi dintre acestia, sustin ca nu au fost anuntati in momentul in care rata dobanzii a fost reajustata conform nivelului pietei sau ca au aparut comisioane de administrare care nu au fost specificate anterior.

Vi s-a intamplat sa va confruntati cu un astfel de caz? Se poate face ceva sau clientul trebuie pur si simplu sa se conformeze noilor cerinte? Astept opiniile si informatiile voastre pentru tema: comisioane ascunse – credite rapide.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>