DE CE APELEAZA ROMANII LA CREDITE RAPIDE, AVANTAJE SI DEZAVANTAJE

De ce apeleaza romanii la credite rapide, avantaje si dezavantaje

De ce apeleaza romanii la credite rapide, avantaje si dezavantaje. Nu e nici un secret faptul ca majoritatea romanilor nu beneficiaza de o stabilitate economica si isi duc traiul de pe o zi pe alta. Chiar si cei care au un loc de munca stabil, se gasesc de multe ori in situatii dificile sau in imposibilitatea de a achizitiona sau desfasura o mica afacere. Imprumuturile sunt asadar un fel de a trai, un mod de a te adapta la conditiile economice si costul ridicat de trai. Avand in vedere amploarea acestui fenomen, in continuare va propun ca tema de discutie: de ce apeleaza romanii la credite rapide, avantaje si dezavantaje.

Daca pana nu de mult, romanii apelau mai mult la institutiile bancare pentru a obtine un credit, astazi situatia s-a schimbat si institutiile financiare nebancare sunt cele care par sa castige cat mai mult teren.

Acest lucru nu e de mirare, avand in vedere faptul ca uneori obtinerea unui imprumut reprezinta o problema urgenta sau devine un lucru imposibil din cauza regulilor dupa care bancile isi conduc activitatile.

Avantajele institutiilor private sunt rapiditatea si permisivitatea conditiilor de acordare a creditului. Clientii nu au de prezentat un numar impresionant de acte si pot primi imprumutul solicitat chiar si in aceeasi zi, asta dupa ce demersurile au fost realizate prin internet sau telefon.

De cealalta parte insa, dobanda mult mai mare (poate ajunge si pana la 70%) si perioada de creditare mai mica (perioada maxima de 10 ani) trebuie analizate cu atentie pentru a decide daca serviciile de creditare oferite de IFN-uri sunt cu adevarat rentabile.

Avantajele nu trebuie sa ne faca sa ignoram responsabilitatile asumate in urma incheierii unui contract de creditare cu firmele private. Orice aspect trebuie luat in considerare. De aceea astept cu mare interes ideile voastre privind tema: de ce apeleaza romanii la credite rapide, avantaje si desavantaje.

  1. Am citit articolul dvs, e ok ca si parere sau mai bine zis pentru ati face o idee despre un credit nebancar si ce avantaje sau dezavantaje sunt. Eu cred ca depinde de la om la om si de la nevoie la nevoie un astfel de credit. un plus mare la aceste firme de credite nebancare este ca ai banii forte repede dar daca si la nivel de seriozitete sunt la fel de promti atunci ar trebui sa fie in regula.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>