ESTE ADEVARAT CA LA ACESTE CREDITE RAPIDE NEBANCARE DOBANDA ESTE MARE

Este adevarat ca la aceste credite rapide dobanda este mare?

Este adevarat ca la aceste credite rapide nebancare dobanda este mare? Este binecunoscut faptul ca institutiile bancare sunt mai reticente atunci cand trebuie sa acorde imprumuturi persoanelor fizice. Daca situatia financiara a solicitantului nu pare sa fie una care ar putea acoperi imprumutul sau daca solicitantul figureaza in baza de date a Biroului de Credite cu restante /  un alt credit in derulare, obtinerea creditului nebancar devine aproape imposibila. In aceste conditii, nu e de mirare ca multi dintre noi apelam la institutii private ce ofera credite rapide. Avand in vedere aceste aspecte, ma intereseaza in special metodele de rambursare si, mai mult, daca este adevarat ca la aceste credite rapide dobanda este mare.

In cazul meu, e mult prea dificil sa obtin un credit prin intermediul bancilor. Am studiat deja un pic oferta firmelor private de credite rapide si as fi inclinat sa apelez la una dintre aceste institutii, pentru un credit de nevoi personale.

Desi pagina oficiala online a fiecarei institutii financiare private prezinta o multime de avantaje, am unele temeri. Pe forumuri am gasit tot felul de pareri si nemultumiri legate de modul in care conditiile de rambursare sunt schimbate pe parcurs. La fel, o multime de persoane se plang de faptul ca s-au lasat pacaliti de ratele fixe lunare aparent rentabile, dar ca per ansamblu dobanda este extrem de mare.

Cel mai bine e sa nu imprumuti. Acest lucru e stiut de toata lumea. Dar sunt situatii cand nu ai ce face. Informatiile si sfaturile celor care au incheiat astfel de contracte sau au avut orice tip de experienta cu aceste institutii private de credite rapide, sunt esentiale pentru mine. De aceea astept cu mare interes raspunsurile voastre pentru intrebarea: este adevarat ca la aceste credite rapide nebancare dobanda este mare?

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>